Maailmanmestari Siikonen jatkaa Pelicansissa

Vuodenvaihteessa nuorten maailmanmestaruutta kotikisoissa juhlinut ja syksyllä näyttävän läpilyönnin liigakaukaloissa tehnyt Miska Siikonen, 20, teki Pelicansin kanssa kahden vuoden jatkosopimuksen.

Kahdesta Pelicansin syyskauden ottelusta sivussa ollut sentteri Siikonen on joukkueen sisäisen pörssin kolmonen luvuin 5+10, mutta plusmiinuksessa joukkueen ykkönen saldolla +11 (17-6).

"Halusin jatkaa Lahdessa, koska uskon kehittyväni tässä valmennuksessa."

KooKoo-kasvatti Siikosen edellisen sopimuksen Lahteen neuvotteli hänen lentopallotaustaa omaava isänsä Jyrki Siikonen. Nyt paperiasiat hoiti pelaaja-agentti.

- Halusin jatkaa Lahdessa, koska uskon kehittyväni tässä valmennuksessa, Siikonen sanoo.

Siikonen loukkaantui tiistain vierasottelussa Turussa toisessa erässä poikittaisesta mailasta. Hän jätti ottelun kesken, mutta uskoo olevansa pelikunnossa joukkueen lauantaisessa kotiottelussa Ilvestä vastaan.

Pelicans on tehnyt jatkosopimuksen myös Siikosen laitahyökkääjänä tällä kaudella vahvasti esiintyneen Hannes Björnisen ja taklaajana tunnetun laitahyökkääjä Taavi Vartiaisen kanssa.

Lahtelaisseura tiedotti Siikosen sopimuksesta keskiviikkona.

- Sopimusasioista en puhu. Voi olla, että joskus joku tiedottaa jotain, totesi viime kevään ylioppilas Siikonen Kiekkoareenalla puolitoista viikkoa sitten.