Lukon yhteistyökumppani riensi hätiin ja tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn A-nuorten välierään

Raumalaiset pääsevät sittenkin seuraamaan Lukon A-nuorten torstaista välieräherkkua ilmaiseksi. Kuva: Esa Urhonen

Lukko järkytti sunnuntaina raumalaista kiekkokansaa ilmoittamalla, että seura aikoo asettaa pääsymaksun A-nuorten välieräpeleihin.

Ainakin sosiaalisen median perusteella raumalaiset raivostuivat. Pääsymaksun pyytämistä pidettiin ahneutena, koska koko kauden Lukon A-nuorten peleihin on päässyt ilmaiseksi. 

Lukon yhteistyökumppani Länsi-Suomen Osuuspankki näki markkinaraon ja riensi hätiin maanantaina. Yhteistyökumppani tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn Lukon A-nuorten torstaiseen kotiotteluun HPK:ta vastaan.

Mahdollisesti sunnuntaina Raumalla pelattavasta neljännestä välieräottelusta Lukko sen sijaan pyytää pääsymaksun: viisi euroa. Alle 12-vuotiaat pääsevät otteluun ilmaiseksi. 

Viiden euron lipun hinta on kuitenkin pienempi kuin Lukon toimitusjohtaja Rajala maalaili sunnuntaina Kiekkoareenalle. Tuolloin hän ennakoi lippujen hinnoiksi kolmessa kategoriassa aikuisilta 10 euroa, 12-18-vuotiailta 5 euroa ja lapset ilmaiseksi. 

- Eivät nämä A-nuorten pelit ole mikään rahantekoväline. Täytyy muistaa myös, että peleissä on töissä henkilökuntaa, joille maksetaan siitä korvausta. Tietenkin me toivomme, että otteluissa olisi mahdollisimman paljon yleisöä, Rajala huomauttaa.

Jos Lukko selviää Nuorten SM-liigan finaaleihin, lippujen hinnat Kivikylän Areenalle tulevat olemaan aikuisilta 10 euroa, 12-17-vuotialta 5 euroa ja alle 12-vuotiaat ilmaiseksi.

Lukon välierävastustaja HPK pyytää kotiotteluidensa pääsylipuista aikuisilta 5 euroa ja eläkeläisiltä, opiskelijoilta sekä pyörätuolia käyttäviltä 2 euroa. Lapset ja kausikorttilaiset pääsevät sisään ilmaiseksi.

Rajalan mukaan Lukon lippujen hinnat ovat samat kaikille, myös kausikorttilaisille. 

Lukon ja HPK:n välieräsarja alkaa tiistaina Hämeenlinnassa. Finaalipaikka irtoaa kolmella otteluvoitolla.