Lukon toimiston ovella palaa hautakynttilä - perjantain tappio suututti kannattajat

Raumalaiset kannattajat tuohtuivat perjantain HPK-tappiosta. Sunnuntaina Lukon toimiston portailla paloi hautakynttilä.

Kuluva kiekkosyksy on ollut Raumalla raskas, sillä 80-vuotisjuhlakauttaan viettävä Lukko on jumittunut kovista satsauksista huolimatta sarjan jumboksi.

Valmentajanvaihdos ja sitä seurannut kuuden pelin pisteputki palauttivat uskoa kanaalikaupunkiin, mutta kolmen tappion jälkeen tappiomieliala on jälleen vallannut Rauman.

Lukon perjantainen romahtaminen HPK:lle antoi taas vettä kritiikkimyllyyn. Siitä osoituksena Lukon toimiston ovella paloi sunnuntaina iltapäivällä hautakynttilä.

Myös sanomalehti Länsi-Suomen tekstiviestipalstalle on lähetetty runsaasti Lukko-kritiikkiä. Seuraavassa poimintoja:

"Ny en mä kitis enä Lukon touhui. Mä meni perjantai jälkke iha sanattomaks."

"Kalliin Lukon voi tiirikoida auki seura mikä vaan. A B loy."'

"Olen Lukon kannattaja vuodesta 1960. Keskittykää jääkiekkkoon. Nyt liikaa kaikenmaailman myyntipäälliköitä ym, jääkiekkotietämys näyttää olevan vähemmistössä. Unohtakaa standupit ja rockit ja panostakaa olennaiseen. T.Talolan sisu."

"Ei Lukon toiminta muutu mikksikään. Samat äijät siellä puuhastelee. Jos uusi hallituksen puheenjohtaja saisi jotain ryhtiä toimintaan. Ei enää kausikorttia ennen kuin toiminta muuttuu."

"Hyvää yötä Äijänsuo, voiko tosissaan pelaamalla pelata noin huonosti? Kolmanneksi kallein joukkue liigassa, nyt päitä vadille ja mädät omenat ulos niin organisaatiosta kuin kaukalostakin."