Lukon Sevänen loukkaantui - jää sivuun tiistain A:n pelistä

Lukon euralaispuolustaja Roni Sevänen koki KalPaa vastaan kovia. Kuva: arkisto / Pekka Lehmuskallio

Kolmella Lukon pelaajalla kausi ei päättynyt vielä maanantaina jatkoajalla 4-5-luvuin kärsittyyn KalPa-tappioon. Vuonna 1995 syntyneistä pelaajista Eetu Koivistoinen ja Jere Friberg pukevat sinikeltaiset värit myös tiistaina, kun Lukon A-nuoret kohtaavat Bluesin toisessa puolivälieräpelissä.

Puolustaja Roni Seväsenkin pitäisi pelissä Lukkoa edustaa, mutta hän joutui jättämään maanantaina pelin kesken. Mitä hänelle kävi, Lukon päävalmentaja Kari Heikkilä?

- Hän sai kovan iskun leukaansa. Siitäkin olisi ehdottomasti pitänyt tulla jäähy. Sevänen meni koppiin ja oli aika muissa maailmoissa. Ei varmasti pelaa tiistaina.

Tiistain peli on Koivistoiselle ja Fribergille jo kuudes perättäinen. Friberg oli yllättävän tuoreen näköinen viidennen pelin jälkeen.

- Yllättävän hyvä olo on nyt, vaikka voisi muuta kuvitella. Huomenna jaksaa kyllä painaa.

KalPaa vastaan Friberg urakoi kaksikosta enemmän. Koivistoinen kellotti 12.48 minuuttia, Friberg 17.10.

- Ei tässä ole pelien välissä paljon tarvinnut miettiä, mitä suuhunsa laittaa. Pelkällä pastalinjalla ei ole voinut mennä. Kunhan se ei ole ollut karkkia tai sipsiä, niin kaikki syöty ruoka on vain positiivista. Aika tyhjältä jääkaappi nyt näyttää, naureskelee Friberg hurjaa energiatarvetta.