Lukon puolustus saa kokeneet johtajat: Niskala jatkaa, Marttinen tulee

Lukko saa ensi kauden puolustukseensa kaksi kokenutta kulmapalasta. Kiekkoareenan tietojen mukaan Janne Niskala jatkaa kasvattajaseurassaan yksivuotisella sopimuksella.

Toisen kokeneen puolustajan Lukko on naaraamassa Porista. Kiekkoareenan tietojen mukaan Jyri Marttinen on siirtymässä ensi kaudeksi Ässistä kasitietä etelään ja raumalaisseuran sinikeltaiseen pelipaitaan.

Niskala, 35, pelaa kolmatta kauttaan Lukossa pitkän ulkomaankierroksensa jälkeen. Kuluvalla kaudella hän on kasvattajaseuransa kapteeni.

Niskala on kärsinyt kauden aikana kahdesta loukkaantumisesta. Hän on pystynyt pelaamaan 38 ottelua, joissa raumalaispuolustajan tilille on merkitty tehopisteet 10+6=16.

Marttinen, 34, on JYPin kasvatti, joka on edustanut Ässiä syksystä 2012 lähtien. Porilaisseuran miehenä hän on voittanut Suomen mestaruuden ja MM-hopeaa.

Liigatasolla Marttinen on edustanut myös Pelicansia. Ruotsin pääsarjakiekkoa hän on pelannut Malmön, Timrån ja Skellefteån miehenä.

Tällä kaudella Lukkoa edustaneista puolustajista Rony Ahosen, Roni Seväsen, Atte Mäkisen, Simo-Pekka Riikolan ja Santeri Suistion sopimukset jatkuvat.

KeuPassa pelaavien Sameli Ventelän ja Mikko Lahtisen sopimuksissa on optioita tulevista kausista.