Lukon joukkue rakentuu vakaasti

Toni Koivisto (kesk.) teki kolmen vuoden jatkosopimuksen Lukon kanssa. Ilkka Mikkolalla (oik.) on ensi kaudesta optio, mutta Vaasaan taloa rakentavan Filip Riskan (vas.) tulevaisuudesta ei ole vielä mitään tietoa. Kuva: Juha Sinisalo.

Toni Koiviston kolmen vuoden jatkosopimuksen jälkeen Lukon ensi kauden joukkue on taas askeleen verran valmiimpi.

Joukkuetta on lähdetty rakentamaan terävä pää edellä.

- Meillä on aika selvä game plan, miten näissä sopimusneuvotteluissa edetään, Lukon pelaajakoordinaattori Hannu Vanhatalo toteaa.

Lukolla on kaudesta 2016-17 sopimus kymmenen pelaajan kanssa. Kevääseen 2017 ulottuvan sopimuksen ovat tehneet puolustajat Janne Niskala, Jesse Virtanen, Rony Ahonen ja Roni Sevänen sekä hyökkääjät Sami Lähteenmäki ja Eetu Koski.

Koiviston ja Ville Vahalahden sopimukset ulottuvat aina kevääseen 2019 saakka. Toni Suuronen allekirjoitti tällä viikolla kevääseen 2018 asti voimassa olevan jatkosopimuksen.

Turo Asplundilla on sopimus kaudesta 2016-17, ja lisäksi hänen diilissään on yksi optiovuosi.

Viidellä pelaajalla on sopimuksessaan optio kaudesta 2016-17. Joukkoon kuuluvat maalivahdit Rasmus Rinne ja Antti Karjalainen, puolustaja Ilkka Mikkola sekä hyökkääjät Riku Pitkänen ja Aaro Vidgren.

Puolustaja Ville Hyvärinen sekä hyökkääjät Eetu Koivistoinen ja Eetu Karvinen tekivät keväällä 1+2-vuotisen sopimuksen. Kontrahtiin on kirjattu siis tämän kauden jälkeen kaksi optiovuotta.