Lukon A-nuoret saavat lisää apuvoimia liigajoukkueesta

Aaro Vidgren on kantanut Lukon paitaa jääkiekkoliigassa 49 ottelussa. Tehopisteitä on kertynyt 1+3=4. Kuva: Esa Urhonen

SM-mitalia jahtaavat Lukon A-nuoret saavat lisää apuvoimia liigajoukkueesta. Lukon paitaa liigapeleissä tällä kaudella kantaneet Joonas Niemelä ja Aaro Vidgren liittyvät tiistaina A-nuorten kokoonpanoon.

Vuonna 1997 syntyneet hyökkääjät olivat pelaamassa Mestiksen pudotuspelejä KeuPassa, mutta saavat siirtyä vielä juniori-ikäisinä pelaajina Nuorten SM-liigaan.

Lukon yhteistyöseura KeuPa hävisi puolivälieräsarjan SaPKolle voitoin 0–4. Lukon A-nuoret aloittavat välieräsarjan HPK:ta vastaan tiistaina Hämeenlinnassa.

– Tarkoitus oli, että he olisivat olleet käytettävissä jo tiistaina, Lukon pelaajakoordinaattori Hannu Vanhatalo kertoi maanantai-iltana, kun KeuPa oli hävinnyt SaPKolle neljännen ottelun lukemin 1–5.

Suunnitelmia saattaa muuttaa, että Niemelä sai tuossa ottelussa pelirangaistuksen ryntäyksestä. Jos tilanteesta seuraa pelikieltoa, Niemelä ei välttämättä ole tiistaina edustuskelpoinen.

Liiga-Lukon kauden päätyttyä A-nuoria halusivat lähteä auttamaan myös puolustaja Roni Sevänen sekä hyökkääjät Jere Friberg ja Eetu Koivistoinen. Koivistoinen (6+1) ja Friberg (3+4) ovat muodostaneet Matias Lainion kanssa (1+9) Lukon pudotuspelien tehoketjun. 

Välierien ensimmäisen kotipelinsä Lukko pelaa torstaina HPK:ta vastaan. Lukon yhteistyökumppani järjesti otteluun ilmaisen sisäänpääsyn