Lukko vaihtoi valmentajaa - Kari Heikkilä vetovastuuseen

Kokenut keikkatyöläinen. Kovan uran KHL:ssä tehnyt – ja myös neljät potkut idän ihmeliigassa saanut – Kari Heikkilä tuli kesken viime kauden Ilveksen vetovastuuseen. Keltavihreä kravatti oli jo kaapissa, sillä pesti tamperelaiasseurassa kesti vain viime kevään. Myös Lukko-sopimus on mallia "loppukauden mittainen". Kuva: Jukka Rautio/Europhoto

Lukko on erottanut Juha Vuoren päävalmentajan tehtävistä. Hänen työtään jatkaa Kari Heikkilä.

- Lähdimme yhdessä tekemään täksi kaudeksi isompaa muutosta ja rakentamaan täysin uutta projektia. Valitettavasti emme saaneet aikaiseksi sitä mitä haimme, Lukon toimitusjohtaja Timo Rajala kommentoi seuran verkkosivuilla

Lukon ja Kari Heikkilän välinen valmennussopimus kattaa loppukauden 2016-17. Heikkilä aloittaa tehtävässään heti tänään maanantaina.

- Tällä ratkaisulla haemme ennen kaikkea sitä, että pääsemme takaisin voittojen tielle ja sitä kautta lähdemme tavoittelemaan paikkaa ensi kevään pudotuspeleissä, Rajala linjaa.

Timo Saarikoski ja Jesse Welling, maalivahtivalmentaja Mikael Vuorio ja fysiikkavalmentaja Risto Rosendahl jatkavat Kari Heikkilän apuna.