Lukko saa tuoreen miehen mukaan paikallispeliin

Valentin Claireaux on toistaiseksi katsellut kaikki pelit sivusta. Lauantaina on hänen vuoronsa pelata. Kuva: Juha Sinisalo

Lukko saa uuden miehen mukaan kokoonpanoon, kun se kohtaa lauantaina paikallispelissä Ässät. Ranskalaishyökkääjä Valentin Claireaux on pelikunnossa.

Claireaux hyökkää kamppailussa Lukon nelosketjun toisessa laidassa. Rinnalleen hän saa Heikki Liedeksen ja Jere Fribergin.

Torstaina Jukurit-ottelussa nelosketjussa pelannut ja maalinkin tehnyt Eero Somervuori nousee ketjuhierarkkiassa pykälän ylöspäin eli kolmosketjuun Peter Tiivolan ja Eetu Koivistoisen rinnalle.

Joose Antonen jää lauantaina kokoonpanon ulkopuolelle, mikäli mitään yllätyksiä ei satu.

Lukko ja Ässät ovat yleensä avanneet kauden paikallispelillä, mutta tänä vuonna joukkueet kohtaavat vasta neljännellä kierroksella. Molemmat Satakunnan joukkueet ovat toistaiseksi ilman tappioita, mutta Ässillä on pisteissä 9-8-johto.

- Onpa hienot lähtökohdat heti tähän kärkeen ja ekaan derbyyn, kun molemmat ovat aloittaneet kauden hyvin. Innolla odotan peliä, Lukon valmentaja Pekka Virta maistelee.

- Vastustaja on ollut todella vakuuttava ja pystynyt tekemään valtavan määrän maaleja. Siihen meidän pitää pystyä vastamaan.