Lukko ja KeuPa hankkivat viisi yhteistä pelaajaa

Lukon valmentaja Risto Dufva myönsi maanantain Länsi-Suomessa, että viime kauden joukkueen kasaamisessa otettiin riskejä. Onko nyt tarkoitus toimia toisin?

– Me olemme tehneet aika merkittäviä toimenpiteitä. Yhteistyö KeuPan kanssa muuttaa tämän tilanteen ihan erilaiseksi, Dufva vastaa.

– Se lisää meidän yhteisiä reservejämme. Ei ole mitään järkeä, että me otamme tänne 30 pelaajaa ja näyttelemme yhteistyötä Mestis-seuran kanssa.

Lukon ja KeuPan yhteistyösopimus mahdollistaa pelaajaliikennettä kahteen suuntaan. Lukko saa Keuruulta täydennystä mahdollisissa loukkaantumistapauksissa, joten ylimääräisiä pelaajia ei tarvitse hankkia.

Niitä tosin ei ollut viime kaudellakaan, vaan Lukko pelasi pienellä ringillä.

– Kyllä meillä täällä silti pitää joukkue olla. Mutta kuinka iso sen ringin pitää olla, siihen tämä avaa mahdollisuuksia.

Dufva laskee, että Raumalla pitäisi olla kerrallaan 22–23 kenttäpelaajaa.

– Eihän arjessa tarvitse kuin neljä kentällistä. Ei ole järkeä, että pidetään viittä kentällistä täällä.

Lukko ja KeuPa solmivat vuoden yhteistyösopimuksen, joka julkistettiin maanantaina. Seurat hankkivat myös yhteisiä pelaajia.

– Sopimukseen on kirjattu, että viisi pelaajaa hankitaan yhteisesti, ja näiden pelaajien kulujakin jaetaan. Ainakin näihin viiteen pelaajaan meillä on mahdollisuus vaikuttaa, Lukon pelaajakoordinaattori Hannu Vanhatalo paljastaa.