Liigaseura houkuttelee yleisöä oluen alennusmyynnillä

SaiPa tiedotti vuoden alkajaisiksi, että Kisapuistossa 0,33 litran oluttuoppi maksaa jatkossa viisi euroa, kun aiemmin vastaavan kokoisesta päihdyttävästä alkoholiannoksesta on joutunut kaivamaan kuvetta 6,80 euron edestä. Merkillepantavaa on, että Kisapuiston ravintolatiloista ei ole kunnollista näköyhteyttä kaukaloon.

Kalja-alen lisäksi SaiPa tiedotti tekevänsä muitakin katsojia houkuttelevia huojennuksia hintoihin.

Jatkossa lapset (7-15 v.) pääsevät myös istumakatsomoon alennushinnalla. D1-katsomosta voi ostaa lastenlipun hintaan 15,50 € (korotetuissa peleissä 18,50 €, kun vastassa ovat KooKoo, HIFK tai Jukurit). Lisäksi SaiPalla on jatkossakin tarjolla edullinen perhelippu (2 aikuista ja 2 lasta 50 €). Korotetun hinnan peleihin perhelipppu maksaa 60 eurpa. 

Myös työttömille tarjotaan jatkossa alennuslippuja. Työttömät pääsevät samaan hintaan seisomakatsomoon, kuin muutkin alennusryhmät. Työttömien tulee todistaa työttömyytensä lipunmyynnin yhteydessä esimerkiksi voimassa olevalla ansiopäivärahapäätöksellä.

SaiPan joukkue on voittanut viidestä viime kamppailustaan vain yhden. Seuraavaksi joukkue kohtaa tiistaina kotonaan KalPan. Ottelussa nähdään myös Ville Kohon paluu tositoimiin.

SaiPan vaisu kausi näkyy myös yleisömäärissä. Vielä viime kaudella yleisökeskiarvo oli SM-liigan seitsemänneksi paras (3818), tällä kaudella väkeä on käynyt huonommin kuin millään muulla liigapaikkakunnalla. Keskiarvo on enää 3144 – ja laskusuunnassa.