Lassilasta syntipukki Ilveksen maalijuhliin

Ville Meskasen ja Tapio Laakson toisen erän alkajaisiksi puolentoista minuutin välein iskemät 0–2- ja 0–3-maalit olivat liikaa Tapparan valmennusjohdolle. Kirvesrintojen veräjällä aloittanut Teemu Lassila sai tehdä tilaa Dominik Hrachovinalle, joka luisteli tolppien väliin ajassa 23.16.

Perinteinen herättely-yritys osoittautui onnistuneeksi.

Tappara kavensi ajassa 25.55, kun Henrik Haapala sai kiekon ylivoimalla Ilves-vahti Hannu Toivosen taakse. Osuma hyväksyttiin vasta videotarkistuksen jälkeen.

Tampereen syksyn toista paikalliskamppailua todistaa Hakametsässä täysi tupa. Taloudellisesti ilta on mitä otollisin kokeilulle, missä erätaukojen mitta on 20 minuuttia. Ylipitkillä erätauoilla testataan muun muassa palvelujen sujuvuutta. Ainakin palvelujen houkuttelevuus oli iso, sillä toisen erän alkaessa hallin käytävillä oli vielä niin iso tungos, että kulku katsomoon oli hidasta. Hallin käytäville oli lisäksi katettu yrityspuolen illallisvieraita varten pöydät.

Seuraava paikallispeli on vuorossa runsaan kuukauden kuluttua. Silloin katsomossa on tilaa tuplaten isommalle yleisömäärälle: joukkueet iskevät yhteen ulkoilmaottelussa.