Kouvolassa pyritään punaisesta eroon

Onko tuttu tunne? Kun Liverpool saapuu suomalaisen seurajoukkueen vieraaksi jalkapalloilun europeleissä, ei kotiedusta ole toiveita. Katsomo värjäytyy punaiseksi.

Kun HIFK saapuu vieraaksi jääkiekkoliigassa, pukeutuu se naapurin nousukas landepaukkukin punaiseen tähtirintaiseen asuun ja tulee kiusaamaan sinua, onnettoman maalaisseuran kannattaja.

On syytä muistaa, ettei ainakaan mestaruusvuosien pelipaitaa kannata vaihtaa yksi yhteen!

 

Mitä asialle voisi tehdä? KooKoo yrittää tänään.

Kouvolalaisseura tarjoaa 200 ensimmäiselle mahdollisuuden vaihtaa vaikka kuinka rispaantunut HIFK:n fanipaita tai kaulahuivi KooKoon uutuuttaan kiiltävään versioon.

- HIFK-tuotteen iällä ei ole väliä. Tärkeintä on halu pukeutua jatkossa oranssimustaan, muistuttaa KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa.

KooKoon toimistolla on syytä valmistautua siihen, ettei värin vaihtaminen ole kymenlaakson pohjoiskulmissa helppoa, vaikka paperiteollisuutta onkin ajettu alas. Naapurikylä Kuusankoski oli eläessään maan sitkeimpiä demarivärin kannatusalueita.

On kuitenkin syytä muistaa, ettei ainakaan mestaruusvuosien pelipaitaa kannata vaihtaa yksi yhteen! Tingi vaihdossa vähintään kaksi KooKoon pelipaitaa!

KooKoo lahjoittaa HIFK-tuotteet pääkaupunkiseudulle Hope ry:lle, joka auttaa vähävaraisia lapsiperheitä.