Koski pian myös liigakaukaloissa

Eetu Koski on tekemässä kovaa vauhtia paluuta Lukon paitaan loukkaantumisen jäljiltä. Kuva: LS-arkisto/Pekka Lehmuskallio

Eetu Kosken polvivamma käynnisti elokuun lopulla Lukon loukkaantumiskierteen. Nyt hän on taas pelikunnossa.

Koski palasi kaukaloihin lauantaina Keuruulla. Uusikaupunkilaissentteri syötti KeuPan ainoan maalin tappiollisessa Mestis-ottelussa Jukureita vastaan.

Koski palasi jäälle muutamaa viikkoa etuajassa.

Lukon valmentaja Risto Dufva, milloin Koski nähdään liigakaukaloissa?

- Ajankohta on tässä lähiaikoina. Onko se jo seuraava tiistai, se ei ole vielä selvillä. Meillä oli olemassa suunnitelma, että hän olisi ollut pitemmän jakson Keuruulla, mutta sitä suunnitelmaa joudutaan ehkä muuttamaan.

Kosken loukkaantumisen takia Lukkoon hankittu Kelly Zajac on ollut sivussa HPK-pelissä sattuneen loukkaantumisen takia. Mikä hänen tilanteensa on?

- Siellä on se loukkaantuminen, ja ainakaan hän ei ole näinä hetkinä pystynyt pelaamaan. Selvä vamma siellä analysoitiin. Sellaisen vamman paraneminen kestää, ja nyt se on ollut kipeä. Parantuminen on eri asia kuin se, milloin pystyy pelaamaan.

Hänellä on maaottelutaukoon ulottuva tryout. Vieläkö Zajac nähdään Lukon paidassa?

- Ainakin teoriassa se on mahdollista.

Puolustaja Miko Malkamäki ei ole pelannut koko kaudella, vaikka hän toivoi olevansa mukana jo liigastartissa. Milloin hän pelaa?

- Mä en juuri nyt hänen ennustettaan tai positiotaan tiedä. Sen tiedän, että hän ei ole pelikykyinen. Ilmeisesti hän ei ole siitä vammastaan palautunut.

Janne Lahti arveli lauantaina, että hän palaa kaukaloihin marraskuun puolivälin tienoilla. Pitääkö tämä paikkansa?

- Jotain semmoista se on.