Koski löysi heti uuden seuran

Eetu Koski ei ehtinyt olla ilman seuraa kuin vajaan vuorokauden. SaiPa tiedotti solmineensa kautta 2016–17 koskevan sopimuksen 24-vuotiaan keskushyökkääjän kanssa.

Koski ehti pelata Lukossa Liigaa 55 ottelua tehopistein 3+6=9 ja Mestiksessä lainapesteillä useassa seurassa sentteri on kiekkoillut yhteensä 74 ottelua tehopistein 13+16=29.

Uudenkaupungin Jääkotkien kasvatti saapuu Lappeenrantaan sunnuntaina ja liittyy joukkueen harjoitusvahvuuteen heti maanantaina.

– Hyvillä mielin siirryn Lappeenrantaan. Minulla on takana hyvin vaikea viime kausi parin loukkaantumisen takia. Nyt olen saanut onnistuneen kuntoutuksen kautta paikat kuntoon, Koski kommentoi SaiPan tiedotteessa.

– Kesän harjoittelin kuntoutuksen takia yksin, mutta loppukesästä on menty taas täysiä ja viime viikon olin Mestiksessä pelaavan KeuPan kanssa jäällä.

Koski odottaa, että SaiPa jatkaa viime kausilta tuttua linjaa ja on vaikea vastustaja.

– Sen mitä minä olen SaiPaa vastaan pelannut, niin SaiPa on aina liikkunut hyvin ja pelannut aktiivisesti. Ne pelit eivät olleet koskaan mukavia. Toivottavasti jatketaan siitä, ettei kellään ole hauskaa meitä vastaan, Koski linjaa.