KooKoon Irving sivussa jopa kuukauden

Torstaina Turussa KooKoon aloittavaksi maalivahdiksi ilmoitettu, mutta loppusuoralla polvivamman takia sivuun vetäytynyt Leland Irving on kouvolalaisseuran ilmoituksen mukaan sivussa liigapeleistä kolmesta neljään viikkoa.

Juha Järvenpään sairausloman pituudeksi on arvioitu vielä kuukausi.

Pelaamissaan 26 ottelussa torjuntaprosentin 93,16 kirjauttanut Irving on parhaassakin tapauksessa sivussa ainakin seitsemän KooKoon peliä. Niiden jälkeen tällä hetkellä kaksi pistettä pudotuspeliviivan alapuolella olevalla KooKoolla on runkosarjaa jäljellä kymmenen ottelua.

Kesken kauden KooKoon kauden neljänneksi maalivahdiksi värvätyn 28-vuotiaan kanadalaistorjuja Irvingin lisäksi KooKoolla on yhä sairaslistallaan viime kauden ykkösveskari Juha Järvenpää, joka loukkaantui kesällä. Järvenpään sairausloman pituudeksi on arvioitu vielä kuukausi.

KooKoon puolustuksesta ovat sivussa Veeti Vainio loppukauden, Niko Tuhkanen vajaan kuukauden ja Mikko Jokela 2-3 viikkoa.

Sentteriosastolta puuttuvat toistaiseksi poissaolevaksi listattu, kauden kolmannen aivotärähdyksensä saanut Josh Green ja päivittäistarkkailussa oleva Mikko Virtanen. Laitahyökkääjä Mika Koivisto on sivussa noin viikon.