Kolmen ketjun KooKoo pihvi-illallisella Lukon kaatoon

Liigakiekkoilijoiden talvi ei ole pelkkää kanapastaa. KooKoo sai luvan nautiskella torstaina Raumalla Lukko-peliin valmistautuessaan pihvi-illallista. Proteiinia eli voimaa tarvitaankin tänään kaukalossa, kun kouvolalaisjoukkue haastaa isäntänsä Lukon vain kolmen ketjun voimin.

"Pelasimme vuoden alussa yhden kolmen pelin viikonkin kolmella ketjulla, kun flunssa-aalto oli pahimmillaan."

- Yksi peli kolmella kentällä ei ole mikään ongelma. Pelasimme vuoden alussa yhden kolmen pelin viikonkin kolmella ketjulla, kun flunssa-aalto oli pahimmillaan, toteaa KooKoon keskushyökkääjä Jan-Mikael Juutilainen.

KooKoo matkasi majoittumaan Raumalle torstai-illaksi. Ohjelmassa oli mm. Leijonien Venäjä-pelin seuraaminen ja voiman kaivaminen siitä, että joukkueen ykköspakki Mikko Lehtonen edustaa viikonlopun ajan maajoukkuetta.

- Sen jälkeen vuorossa oli vielä pihvi-illallinen ja sauna, Juutilainen hehkuttaa.

Juutilaisen, Mikko Virtasen ja Jarkko Malisen vetämien kolmen ketjun lisäksi KooKoo on ilmoittanut kokoonpanoon ylimääräiseksi hyökkääjäksi Toni Hyvärisen. Vieraiden miehityksessä on kahden pelaajan aukko maksimimäärään verrattuna.

KooKoolla puuttuvat Raumalla kokoonpanosta sentteriosastolta Josh Green, Jarkko Immonen ja nopean läpilyönnin tehnyt Olli Korhonen, jonka perjantai kuluu äidinkielen parissa ylioppilaskirjoitusten alkaessa.

Sairaslistalla päivittäistarkkailussa ollut Ryan O´Connor ja kuukauden poissa ollut Niko Tuhkanen palaavat kuitenkin rivistöön, kuten myös varavahdiksi merkitty Leland Irving, joka pelasi viimeksi 18. tammikuuta.

Samu Perhonen aloittaa KooKoo-luukulla. Hän oli kakkosmiehenä keskiviikon TPS-kotipelissä, vaikka valmentaja Tuomas Tuokkola tuolloin kieltäytyikin kommentoimasta tarkemmin Perhosen pelikykyä.

KooKoon kokoonpano Raumalla:

Ketjut:

Terry Broadhurst - Mikko Virtanen - Juha-Pekka Haataja

Anrei Hakulinen - Jarkko Malinen - Eero Savilahti

Mikko Alikoski - Jan-Mikael Juutilainen - Kai Kantola

10. hyökkääjä Toni Hyvärinen

Pakkiparit:

Oscar Eklund - Ryan O´Connor

Robin Jacobsson - Arttu Pelli

Ossi-Petteri Grönholm - Mikko Jokela

7. puolustaja Niko Tuhkanen

Maalivahdit:

Samu Perhonen (Leland Irving)