Koivisto hakee uutta tehovirettä – 5 pointtia illan otteluun

SEURAA NÄITÄ:

  1. Raumalaisille hyvin tuttu Charles Bertrand palaa Sportin kokoonpanoon käytännössä yli kuukauden sivussaolon jälkeen. Tehokas ranskalaishyökkääjä ei pystynyt pelaamaan marraskuussa kuin yhden ottelun.
  2. Tällä kaudella Sportin kultakypärän kantajaksi on vakiintunut Tuomas Vänttinen. ”Vänä” johtaa SaiPan Chad Raun karssa maalipörssiä, molemmat ovat mättäneet maaleja täyden tusinan verran. Vänttisen koko saldo on 12+6=18 tehopistettä.
  3. Veljekset Erik ja Filip Riska kohtaavat tänään neloskentällisen senttereinä. Kummatkin on totuttu näkemään vuosien varrella useasti laitahyökkääjän tontilla.
  4. Stanley Cup –voittaja Sheldon Brookbank on pelannut Liigassa nyt seitsemän ottelua. Pistesaldo on vielä avaamatta. Brookbank aloittaa kolmosparissa Ilkka Mikkolan rinnalla.
  5. Lukon kultakypärä Toni Koivisto on pudonnut pistepörssin kärjestä nyt sijalle viisi. Koivisto sai marraskuun kahdeksassa ottelussa aikaiseksi vain kolme (0+3) tehopistettä. Matkaa Tapparan Kristian Kuuselaan on nyt neljä pistettä. Edellä ovat myös TPS:n Eric Perrin, HIFK:n Teemu Ramstedt ja Perrinin ketjukaveri Tomi Kallio.