Kiekkoareena laajenee valtakunnalliseksi kiekkosivustoksi

KooKoo jyrää yhtenä uutena seurana Kiekkoareenaan. Kuva: Pekka Lehmuskallio

Kiekkoareena ottaa jälleen uuden askeleen.

Marva Median kiekkosivusto laajeni loppukesästä kattamaan koko läntisen Suomen liigapaikkakunnat, ja jo tuolloin kerrottiin julkisuuteen tavoite ulottaa toiminta koko maahan parin vuoden aikajänteellä.

Pari vuotta muuttui pariksi kuukaudeksi. Kiekkoareena laajenee toimimaan myös Lahdessa, Kouvolassa, Mikkelissä, Lappeenrannassa, Jyväskylässä ja Kuopiossa.

- Olemme saaneet niin positiivisen vastaanoton Kiekkoareenan laajentumiselle, että se antoi meille pontta viedä laajennushanke jo tässä vaiheessa maaliin asti eli koko valtakuntaa kattavaksi, Marva Median johtaja Reima Numminen painottaa.

- Toki sisältöpuolella on vielä paljon hiomista ja kehitettävää esimerkiksi tulospalvelun suhteen, mutta Kiekkoareenan kehitystyö on kuitenkin hyvässä vauhdissa ja saamme päivittäin runsaasti uusia seuraajia sivustollemme. Ja tämä jos joku antaa motivaatiota Kiekkoareenan eteenpäin viemiselle.

Kiekkoareena perustettiin vuonna 2012, ja viime liigakaudella se saavutti noin 260 000 liigakiekon seuraajaa.

Kuluvan pelikauden tavoitteeksi asetettiin kävijämäärän tuplaaminen eli puolen miljoonan kävijän rajapyykin rikkominen. Jo nyt kasassa on reilut 300 000 kävijää, joten tavoite toteutuu.

- Kävijämäärän kasvu on ollut niin hyvää, että turha tässä on alkaa peruutella trap-muodostelmassa, Kiekkoareenan tuottaja Juho Pekka Mikola huomauttaa.

Itä-Suomen liigapaikkakuntia Kiekkoareenalle hoitavat kokeneet kiekkojournalistit Tuomas Heikkilä ja Pasi Peltola. Heidän lisäkseen tekijätiimiä vahvistaa uusi Tappara-kirjoittaja Ville Viljanen.

- Olemme herättäneet runsasta kaupallista kiinnostusta eri puolilla Suomea. Käynnissä on monia sopimusneuvotteluita, joten vastaanotto on ollut kaikin tavoin positiivinen, Numminen luonnehtii.

- Juuri positiivinen vastaanotto saa Kiekkoareenan laajenemaan valtakunnalliseksi jo nyt.