Kerran jääkarhu, aina jääkarhu - myös Petri Vehanen

Viime päivinä saksalaisseura Eisbären Berlinin nettisivuille eksynyt voisi luulla, että sivuston ykkösuutinen on Petri Vehasen kauan odotettu jatkosopimus. Eisbären kotisivuilla hyppää silmille Vehasen kuva ja saksaksi kirjoitettu teksti "Einmal EisBär, Immer Eisbär". Suomennos kuuluu "Kerran jääkarhu, aina jääkarhu".

Kysymys on kuitenkin Eisbärenin hienosta videosta, jolla on tarkoitus nostattaa huumaa jo ensi kaudeksi. Videolla puhuu myös Vehanen.

Raumalaismaalivahti siirtyi kuluneeksi kaudeksi KHL:stä Saksaan. Hänen jatkoaan Berliinissä on pidetty varmana, mutta seura ei ole toistaiseksi sitä vielä vahvistanut.

– En pysty mitään julkaisemaan, eikä se olisi mun tehtävänikään, mutta kyllä siitä varmaan jonkunnäköistä puhettakin on ollut. Mihinkään mä en ole vielä signannut, mutta sanotaan, että ykkösvaihtoehto on jatkaa uraa täällä, Vehanen kertoi Länsi-Suomelle tammikuussa.

Vehanen oli tyytyväinen seuraan ja oloihin Saksassa, mutta urheilullisesti kausi päättyi pettymykseen. Suurseura Eisbären putosi Nürnbergille jo DEL-liigan pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Vehasen tilastoiksi muodostuivat ensimmäisellä Saksan kaudella 41 runkosarjapeliä torjuntaprosentilla 92.0 ja kolme pudotuspeliä torjuntaprosentilla 90.0.

Tällä hetkellä Vehanen viettää aikaa kotikaupungissaan Raumalla. Häneen on voinut törmätä esimerkiksi Lukon pudotuspeliotteluissa. Vehanen kertoikin lokakuussa Satakunnan Kansalle seuranneensa Saksassakin tarkasti kasvattajaseuransa otteita ja osasi povata jo tuolloin Lukolle menestystä tällä kaudella.

Petri Vehanen on näkyvästi esillä Eisbären Berlinin kotisivuilla, vaikka raumalaisvahdilla ei ole julkistettua sopimusta ensi kaudesta.​
Petri Vehanen on näkyvästi esillä Eisbären Berlinin kotisivuilla, vaikka raumalaisvahdilla ei ole julkistettua sopimusta ensi kaudesta.​