Kapteeni Kukkonen saa kädestään kipsin pois

On hyvin mahdollista, että Lasse Kukkonen nähdään kaukalossa, kun Kärpät kohtaa perjantaina kotonaan Rauman Lukon.

Kärppien kapteeni Lasse Kukkonen loukkasi harjoituksissa tasan kolme viikkoa sitten oikean käden sormiaan niin pahoin, että käsi jouduttiin laittamaan kevyrakennekipsiin.

Nyt sairasloma ohi.

Juuri näillä hetkillä Kukkonen on lääkärin vastaanotolla, jossa käsi myös kuvataan. Mitä suurimmalla todennäköisyydellä lääkäri antaa vapauttavan päätöksen, ja kipsi otetaan kokonaan pois. Näin ollen, kapteeni pääsee tällä viikolla pukemaan pelipaidan numero 5 ylleen.

Ei kuitenkaan vielä Vaasassa tiistaina, mutta Kärppien toiveissa on, että Kukkonen on mukana, kun joukkue kohtaa perjantaina kotonaan Rauman Lukon.

– Lasse luisteli viimeksi tänään rempparyhmän kanssa kakkoshallissa samaan aikaan kun terveet pelaajat olivat areenan puolella. Hänen luistelukuntonsa on ennallaan, mailakin on ollut kädessä, mutta eihän sillä paljon ole voinut tehdä, Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho kertoo.

"Junioriosastolta Kärppien bussiin nousivat jäähallin parkkipaikalta Julius Hermonen, 20, ja Niko Kuiri, 18."

Muilta osin Kärppien sairaslista on taas huolestuttavan pitkä. Päävammojaan parantelevat Jesse Saarinen ja Saku Mäenalanen eivät ole vielä käyneet jäällä.

Niklas Olaussonen loukkasi itseään viime torstaina Kouvolassa, ei pelannut lauantaina Oulussa ja kuuluu ryhmään ”katsotaan päivä kerrallaan”.

-On kuitenkin mahdollista, että mies on mukana perjantaina Lukko-pelissä, Aho visioi.

Puolustaja Taneli Ronkainen on pitempään harjoitellut rempparyhmän kanssa, ja Mikael Ruohomaa menee tällä viikolla ensimmäistä kertaa liukumaan ja kokeilemaan kevyttä luistelua. Molempien paluu menee varmuudella maaliskuulle.

Junioriosastolta Kärppien bussiin nousivat maanantaina jäähallin parkkipaikalta Julius Hermonen, 20, ja Niko Kuiri, 18. Näistä toinen on kokoonpanossa, kun Kärpät kohtaa tiistaina Vaasassa Sportin. Lopullisen päätöksen Kärppien valmennusjohto tekee tiistaina aamupäivällä.