KalPa esittelee ensikertalaisen - Tuore vahvistus ei vielä kokoonpanossa

Edellisen yhdeksän kierroksen aikana vain yhden ottelun voittanut KalPa esittelee KooKoo-ottelussaan uuden liigapelaajan, kun 18-vuotias puolustaja Joona Riekkinen debytoi. Riekkinen on kilpipaitojen omia kasvatteja ja pelannut tällä kaudella A-nuorten liigassa 14 ottelua tehoin 1+4=5.

Eilen loppukauden kattavan sopimuksen KalPan kanssa solminut yhdysvaltalaishyökkääjä Jerry D'Amigo ei vielä tänään ole kokoonpanossa. Viime kaudella D'Amigo nakutti Ilveksessa 13+20=33 tehopistettä 48 ottelussa ja hänen toivotaan tuovan kohennusta KalPan liigajäillä uniseen hyökkäyspeliin.

Mielenkiintoinen on myös alkukaudesta kultakypärää kantaneen Alex Lavoien tilanne. Viime kaudella allsvenskanissa pelannutta kanadalaista on huhuiltu takaisin Ruotsiin D'Amigon tieltä, mutta ainakin tänään Lavoie hyökkää KalPan nelosketjussa. Hänellä on ollut ajoittain vaikeuksia mahtua KalPan kokoonpanoon.

Savolaisten sairaslistalla ovat pitkäaikaispotilaat Niko Hovinen, Eetu Sopanen, Valtteri Parikka sekä tuoreimpana nimenä Frank Gymer. KooKoolta puuttuvat edelleen Henrik Forsberg, Santeri Salmela, Robin Jacobsson ja Eero Savilahti.