Kalakukkonäytöstä ilmaiseksi Kouvolassa

Pudotuspelipaikan perässä vielä ravaava KooKoo saa ainakin lauantaisessa kotiottelussaan KalPaa vastaan taakseen täyden katsomon tuen.

KooKoon ja KalPan kohtaaminen on kouvolalaisseuran Mustaoranssi-nimellä lanseeraama ottelu, johon seuran sponsorit ovat mahdollistaneet ilmaisen sisäänpääsyn. Jäähallin ovella tarvitaan kuitenkin pääsylippu. Sponsorit ovat jakaneet niitä Kymenlaaksossa.

Kouvolan jäähallin yleisökapasiteetti on 6200.

- Viime vuonna kaikki liput oli jaettuna, mutta halliin tuli katsojia 5600. Jaamme lippuja ovellakin vielä ennen peliä. Vuosi sitten kaikki halukkaat pääsivät halliin, mutta joku saattoi jäädä kotiin luultuaan, ettei pääsisi sisään, toteaa KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa.

Pääsylippuja on jakanut 80 sponsoria.

Pidemmästä matkasta Kouvolaan suuntaavien on mahdollista varata lippu sähköpostilla KooKoon toimistosta, mutta ne on noudettava hallilta viimeistään puolta tuntia ennen pelin alkamista.

- Toivomme tietysti, että jokainen hakee vain tarvitsemansa määrän lippuja, jotta niitä riittää kaikille halukkaille, Välimaa vinkkaa.

KooKoon tämän kauden yleisöennätys on tammikuun alun HIFK-pelistä, jota saapui seuraamaan 4752 silmäparia.

- KalPa-fanit varasivat lippuja yhden bussilastillisen verran, mutta jätämme ovelle jaettavaksi suunnilleen saman määrän lisälippuja vieraskatsomonosaan, Välimaa sanoo.