Kähkönen jatkaa Lukon maalilla

Lukko on ensimmäistä kertaa tällä kaudella voittoputkessa, kun pelaajat ovat saaneet juhlia maalivahti Kaapo Kähkösen kanssa kahta perättäistä kahden pisteen voittoa.

Lukon uusi tsekkimaalivahti Jakub Stepanek pääsi maanantaina ensimmäistä kertaa ottamaan tuntumaa uuden kotiareenansa jäähän. Kotimaansa HC Dynamo Pardubicesta siirtyneen Stepanekin ensiesiintymistä Lukon harjoituksissa voisi kuvailla innostuneeksi.

Vielä tiistaina ei ole näytönhaluja uhkuvan veskarin kuitenkaan tarkoitus luistella tolppien väliin ottelutilanteessa. Kotiottelussa Ilvestä vastaan torjuntavuorossa Lukon maalilla jatkaa Kaapo Kähkönen, joka nosti selvästi tasoaan edellisissä voitokkaissa otteluissa TPS:aa ja Kärppiä vastaan.

– Kaapo on pelannut hyvin ja Stepanek on juuri tullut tänne. Halutaan antaa hänelle jokunen päivä aikaa, että hän pääsee hommiin kiinni, päävalmentaja Juha Vuori perusteli.

Stepanekin Lukko-debyytti koittaa todennäköisesti perjantain kotiottelussa TPS:aa tai lauantain vierasottelussa KalPaa vastaan.

Vuoren mukaan Lukon kokoonpanoon ei ole odotettavissa isoja muutoksia Ilvestä vastaan. 

- Kaikkien viime peleissä pelanneiden pitäisi olla pelikunnossa, hän kertoi.