JYPin avainhyökkääjän kausi ohi? - "En halua sen enempää puhua"

Kovavauhtinen ja pelillisesti vaativa puolivälieräsarja HPK:ta vastaan vaati veronsa myös JYPin kokoonpanon osalta. Ossi Louhivaara ja Mikko Kalteva loukkaantuivat viidennessä ottelussa ja kuudes ja seitsemäs kamppailu jäivät heiltä väliin. Juuso Vainio puolestaan jätti leikin kesken kuudennessa, eikä pystynyt pelaamaan seitsemännessä.

Taklaustilanteessa jalkansa loukanneen Louhivaaran kohdalla on liikkunut huhuja leikkausoperaatiosta, joka tarkoittaisi käytännössä kauden päättymistä. Kaltevan ja Vainion kohdalla ei ole oikein edes huhuja, eikä JYP perinteiseen playoff-tapaan hiisku loukkaantuneista pelaajista sanaakaan.

- Päivä kerrallaan näiden kanssa eletään. En halua sen enempää niistä puhua, halutaan pitää nämä tässä vaiheessa omana tietonamme, joukkueenjohtaja-maalivahtivalmentaja Ari-Pekka Siekkinen linjasi.

Toipuvista pelaajista sentään irtosi jotain. Helmikuun lopulla Juha Kiilholman jalkapyyhkäisyn seurauksena loukkaantunut keskushyökkääjä Henri Kanninen on palailemassa.

- Rupeaa olemaan lähellä pelikuntoa, ihan näillä näppäimillä, Siekkinen luonnehti.

Kannisen toipumisajaksi arvioitiin alkujaan 4-6 viikkoa. Kuusi viikkoa tuli täyteen viime perjantaina. JYP aloittaa puolivälierät KalPaa vastaan keskiviikkoiltana.