JYP luottaa yhä Olkinuoraan - Kokoonpanoon kolme uutta pelaajaa

Jussi Olkinuoran torjuntaprosentti kuudennessa puolivälierässä jäi 75:een, mutta JYP-valmennukselta heruu silti luottoa.

Eilen puolivälieräsarjan otteluvoitot 3-3:een tasoittanut HPK ei tee kokoonpanoonsa mitään muutoksia ratkaisevaan seitsemänteen otteluun. Se on oikeastaan muutos itsessään, sillä päävalmentaja Antti Pennanen on säätänyt ketjukoostumuksiaan ainakin jonkin verran kaikkien edellisten otteluiden välillä.

JYPillä sen sijaan on kokoonpanossa lukuisia muutoksia. Esimerkiksi nelosketju meni kokonaan uusiksi. Sen keskushyökkääjäksi palaa paremmin laitahyökkääjänä tunnettu Janne Kolehmainen ja hän saa laidoilleen Mikko Salmion sekä Joel Sundin. Eilisistä hyökkääjistä kokoonpanon ulkopuolelle jäivät Arttu Likola ja Valtteri Hotakainen.

Aiemmat ottelut seitsemällä puolustajalla pelannut hurrikaaniryhmä nimeää tänään kokoonpanoon vain kuusi pakkia, kun eilisen rosterista on poissa Juuso Vainio. Tuomas Pihlman on 13. hyökkääjä.

Kuudennessa ottelussa huilanneista Mikko Kalteva on edelleen loukkaantuneena ja Mikko Kuukka pelikiellossa. JYPin ykkös- ja kakkosketjut ovat ennallaan, mutta kolmoseen tulee yksi muutos, kun vasempaan laitaan hyppää Robert Rooba.

JYPin maalilla aloittaa eilen epävarmasti pelannut ja 25 minuutin jälkeen pois vaihdettu Jussi Olkinuora, joka joutuu todelliseen painekattilaan.

JYP

Jani Tuppurainen - Anssi Löfman - Michel Miklik; Sami Niku - Nolan Yonkman
Jerry Turkulainen - J-P Hytönen - Janne Tavi; Urho Vaakanainen - Niklas Friman
Robert Rooba - Antti Suomela - Joonas Nättinen; Juuso Pulli - Juha Uotila
Mikko Salmio - Janne Kolehmainen - Joel Sund; Tuomas Pihlman (13. hyökkääjä)
Jussi Olkinuora (Pekka Tuokkola)

HPK

Sakari Manninen - Otto Paajanen - Eero Somervuori; Joonas Lehtivuori - Petteri Nikkilä
Niklas Hagman - Oula Palve - Janne Lahti; Shane O'Brien - Mathias Porseland
Teemu Turunen - Niko Kapanen - Juho Keränen; Oskari Manninen - Joni Tuulola
Miro Ruokonen - Severi Sillanpää - Juha Koivisto; Henrik Forsberg
Emil Larmi (Antti Karjalainen)