Junttila palaa Kärppiin - "Ei ollut tarkoitus vielä lähteä Luulajasta"

Julius Junttilan visiitti Ruotsiin jäi vain yhden talven mittaiseksi. Maanantaina SHL-seura Luleå ilmoitti purkaneensa Junttilan sopimuksen, ja tiistaina oli hänen uuden seuransa vuoro kertoa miehen liikkeistä.

Junttila palaa kotiin. Hän pukeutuu jälleen Oulun Kärppien nuttuun. Sopimus on vuoden mittainen.

- Junttila edustaa meidän mottoamme, nopea, vahva ja luotettava kaikin puolin. Olemme etsineet joukkueeseen yhtä pelaajaa ja "Julle" on ollut ykkösvaihtoehto siitä asti kun selvisi, ettei mies jatka Luulajassa, Kärppien päävalmentaja Mikko Manner luonnehtii seuran verkkosivuilla.

Junttila pelasi viime kaudella 35 SHL-ottelua ja keräsi niissä tehot 3+7=10. Hän pelasi myös viisi maaottelua, joissa pistetili karttui kahdella syötöllä.

- Ei ollut tarkoitus vielä lähteä Luulajasta, mutta vaikean kauden jälkeen tämä oli paras ratkaisu. Tutkimme ulkomaita, mutta Kärpät oli kuitenkin houkuttelevin vaihtoehto. Tavoitteena on nyt pelata täällä huippukausi ja katsoa sen jälkeen mihin matka jatkuu, Junttila kertoo.

25-vuotias hyökkääjä on 295 ottelun liigaurallaan nakuttanut tehot 81+75=166. Pääsarjatasolla hän on edustanut vain kasvattajaseuraansa Kärppiä, mutta matkalle on mahtunut myös Mestis-keikkoja Kajaanin Hokissa ja Kiekko-Laserissa.