Jukureille radioääni Jyväskylästä

Petri Kaijansinkko on käyttänyt ääntään myös pesäpallokentillä, kuten kuvassa Rauman naispelaajien piirittämänä aikalisällä. Kuva: Esa Urhonen

Radioääntä vaihtanut Mikkelin paikallisradio löysi Jukurien pelien ensi kauden selostajan Jyväskylästä, mistä suuri osa mikkeliläisseuran terävimmästä johdosta on muutenkin lähtöisin.

Radio Mikkeli ja Jukurit allekirjoittivat pitkän linjan pesäpallovaikuttaja Petri Kaijansinkon kanssa sopimuksen Jukurien otteluiden selostuksesta. Kaijansinkko on selostanut jääkiekkoa koko 1990-luvun muun muassa Jyväskylässä ja viimeksi Oulussa vuonna 2003. Lisäksi hän on ollut jääkiekon kanssa tekemisissä kiinteästi Porissa Ässien klubi-isäntänä sekä työskennellessään Raumalla Lukon organisaatiossa.

Jukurit ja Radio Mikkeli järjestivät kesällä avoimen haun selostuksesta kiinnostuneille henkilöille.

- Erityiseksi tämän tehtävän tekee se, että kyseessä on Mikkelin Jukurit ja heidän otteluiden sekä taustojenkin välittäminen kuuntelijoille. Jukurit on kuitenkin se uusin tulokas liigakartalla, ja heidän tekemisessään on kova into päällä, sanailee Kaijansinkko Jukurien välittämässä tiedotteessa.

- Ilman työnantajani Jyväskylän Kirittärien suostumusta tämä ei olisi ollut mahdollista, joten kiitos myös siihen suuntaan.

Ottelulähetyksissä on luvassa pelitapahtumien tunnelmat aina ennakoista lehdistötilaisuuteen asti.