Jere Myllyniemen seuraava siirto: hakee ponnahduslautaa Ketterästä

Jere Myllyniemi joutui tekemään viime kaudella monta siirtoa. Kuva: Pekka Lehmuskallio

Konkarimaalivahti Jere Myllyniemen seuraava siirto on sopimus Imatran Ketterän kanssa. Päättyneellä kaudella hänen pysäkkejään olivat Ilves, Jokipojat, Hokki, Pelicans, SaPKo ja HIFK.

Myllyniemi, 34, on Tampereen Kooveen kasvatti. Hän on urallaan pelannut 369 liigaottelua seuroinaan Blues, Lukko, SaiPa, Pelicans, HPK ja HIFK. Lisäksi hän on edustanut Luulajaa, Rögleä ja Leksandia Ruotsin sarjoissa.

-Linjasimme että toiseksi maalivahdiksi on tavoitteena saada kokenut pelaaja ja hakea näin selkärankaa joukkueeseen. Oli hienoa, että saimme asiat järjestymään ja Jeren Ketterään, kertoo Ketterän urheilutoimenjohtaja Turkka Partanen seuran tiedotteessa. 

Myllyniemi lähtee innoissaan tulevaan Mestis-kauteen sarjan tulokasjoukkueen maalilla.

-Hienoa tulla Imatralla. Tämä on hyvä ponnahduslauta myös itselleni ja pääsen rakentamaan uutta nousua viime kauden jälkeen. Pelejä ei viime kaudella hirveästi tullut, mutta harjoiteltua tuli sitäkin enemmän. Treenipohja on vahva, nyt tarvitaan pelejä, Myllyniemi kommentoi.

-On myös hienoa päästä auttamaan nousijajoukkuetta ja tuomaan oma kokemus mukaan Ketterän Mestis-kaudelle. Tässä tarjoutui myös mahdollisuus yhdistää työ ja pelaaminen, joten olen tyytyväinen tehtyyn ratkaisuun.

Myllyniemen sopimus Ketterän kanssa kattaa kauden 2017-2018.