Jere Friberg ansaitsi kaksi lisävuotta Lukossa

Lukko tiedotti perjantaina, että Jere Fribergin sopimuksen optio on käytetty. Laitilaishyökkääjä jatkaa näin Raumalla kaksi seuraavaakin kautta.

- Tätä tässä on tavoiteltu ja pelattu tietyllä tapaa optiosta, joten kyllähän sitä kokee onnistuneensa, kun saa jatkaa täällä. Keuruulla pelaaminen on opettanut paljon, sillä siellä sai pelata miesten pelejä ja isoja minuutteja, ja se jos mikä kehittää pelaajaa tulemaan valmiimmaksi paketiksi liigaympyröihin, Friberg kommentoi Lukon verkkosivuilla.

21-vuotias keskushyökkääjä avasi kuluvan kauden KeuPassa, jossa hän nakutteli 37 pelissä tehot 8+12=20. Tammikuussa tie vei Keuruulta Raumalle, ja Lukon liigakokoonpanoon mies pääsi 17 kertaa. Toisen polven liigakiekkoilijan tehosaldo oli 1+5=6.

Fribergin kausi jatkuu edelleen. Hän on ollut yksi kantavia voimia, kun Lukon A-nuoret ovat kamppaileet puolivälieräsarjassa Bluesia vastaan. Lukko johtaa otteluvoitoin 2-1 ja saa katkaisupaikan lauantaina kotijäälleen.

- Kun liigakausi päättyi, niin kyseltiin, että onko haluja lähteä pelaamaan A-nuorten kanssa ja ilmoitin heti, että totta kai olen käytettävissä jos huolitaan, Friberg luonnehtii.