Jasu ja Kalapudas lipesivät Lukon näpeistä, Koivistoinen taas Raumalle

Neljä liigapelaajaa vaihtoi lauantaina työnantajaa. Kärpät hankki Bluesista Jari Sailion ja HPK:sta Sakari Mannisen, KalPa Kärpistä Antti Kalaputaan ja Tappara HPK:sta Juhani Jasun.

Kiekkoareenan tietojen mukaan Lukko oli kiinnostunut sekä Jasusta että Kalaputaasta, mutta pelaajat valitsivat toisin.

Tappara tiedotti solmineensa Jasun kanssa vain loppukauden sopimuksen, mutta Kiekkoareenan tietojen mukaan eurajokelaishyökkääjän ura jatkuu kirvesrinnoissa myös ensi kaudella.

Liigan siirtoraja umpeutuu maanantaina kello 23.59. Toistaiseksi Lukko on täydentänyt joukkuettaan vain Eetu Koivistoisella, joka palaa KeuPasta Raumalle.

– Kyllä tässä koko ajan markkinoilla on oltu. On käsiteltykin muutamia mahdollisia keissejä eli käyty läpi pelaajia, jotka olisivat ehkä olleet meille mahdollisia, Lukon pelaajakoordinaattori Hannu Vanhatalo kertoo.

– Koko ajan on kartoitettu, mutta ketä vaan ei oteta. Otetaan, jos löytyy sopiva palanen. Sen takia ei tehdä mitään, että päästäisiin sanomaan, että jotain tehtiin.

Kiekkoareenan tietojen mukaan viiden Lukon tämän kauden pelaajan tuleva työnantaja on selvinnyt. Jesper Piitulainen, Turo Asplund, Nestori Lähde, Olli Sipiläinen ja Antti Jaatinen edustavat ensi kaudella Mikkelin Jukureita.