Jarkko Immonen kaatoi HIFK:n

Jääkiekon Mestareiden Liigan eli CHL:n yksi erottuvaisuustekijä on SM-liigan kultakypärän vastine eli joukkueen tehokkaimman pelaajan Top Scorer -paita. CHL:n tehokkain suomalainen on tähän mennessä ollut EV Zugin keskushyökkääjä Jarkko Immonen.

Immonen on tehnyt kolmessa pelissä neljä maalia ja antanut yhden maalisyötön. Viidellä pisteellään kokenut maajoukkueratsu on CHL:n pistepörssin kolmantena kuusi maalia laukoneen Sparta Prahan Tomas Netikin ja seurakaverinsa Carl Klingbergin jälkeen. 

Perjantai-iltana Immonen osui kahdesti, kun sveitsiläiset kaatoivat Helsingissä HIFK:n 4–1. Zug varmisti samalla jatkopaikkansa myös teoriassa. Koossa on kolmesta ottelusta täysi yhdeksän ottelun pistepotti.

Yhtä ruusuista alkua ei ole nähty HIFK:lta, joka on nyt hävinnyt molemmat pelaamansa CHL-kamppailut. Kahden Zug-tappion jälkeen tie jatkopeleihin ei toki ole vielä tukossa, sillä helsinkiläiset kohtaavat vielä kahdesti tanskalaisen Esbjergin. 

Perjantain kamppailun ensimmäinen erä oli maaliton. Zug meni heti toisen erän alussa johtoon Carl Klingbergin osumalla ja ennen erätaukoa Jarkko Immonen kasvatti johdon kahteen maaliin.

HIFK ei päässyt varsinaisesti missään vaiheessa pelin päälle, ja ote säilyi Teemu Erosen päätöserässä iskemän 1–2-kavennuksen jälkeenkin sveitsiläisvierailla.Lino Martschini iski pian Erosen maalin jälkeen numeroiksi 1–3. Immosen illan toinen osuma syntyi vain viisi sekuntia ennen loppusummeria.

Suomalaisseurojen parhaat pistemiehet CHL:n alkukierroksilla löytyvät odottamattomista nimistä: Tehokkain on ollut SaiPan Joona Jääskeläinen, joka on saanut kahdessa ottelussa kasaan 1+2 tehopistettä. Seurakaveri Tero Koskirannan saldo on 0+3, ja saman verran tehoja on kerännyt myös TPS:n pistekärki Jani Forsström.