Ilves järjesti Sportille tutkaparin

Avainhyökkääjiensä loukkaantumisten runtelema Ilves tekee myös vapaaehtoisesti tilaa kokoonpanoonsa. Neljän ottelun tappioputkessa oleva Ilves luopuu Joonas Vihkosta. Laitahyökkääjän uusi seura on Vaasan Sport.

Vihko liittyy Sportin tiedotteen mukaan joukkueen vahvuuteen heti, mutta ei todennäköisesti pelaa vielä tiistaina Kuopiossa. Ilves puolestaan tiedotti sunnuntaina solmineensa loppukauden mittaisen sopimuksen 25-vuotiaan yhdysvaltaishyökkääjä Jerry D'Amigon kanssa.

Sport saa Vihkosta entistä enemmän kokemusta, sillä laitahyökkääjä on urallaan pelannut yhteensä n. 650 Liiga–ottelua sekä yli 150 ottelua Ruotsin pääsarjassa.

Vihko omaa pitkän yhteisen historian Ville Viitaluoman kanssa. Hyökkääjät ovat edustaneet yhdessä HIFK:ta, SaiPaa ja HPK:ta useamman kauden ajan.

– Löydettiin juuri sen tyyppinen pelaaja, jota haimme. Hän on nopea, työteliäs laituri, joka on myös näyttänyt, että pystyy tekemään tulosta tässä sarjassa. Vihko tuo lisää vaihtoehtoja kärkiketjuihimme ja on käyttökelpoinen pelaaja myös ylivoimalla. Hän on myös henkilönä hyvä lisä pukukoppiimme, kertoo Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä.

Vihko pelaa Sportissa pelinumerolla 61.