Ilveksen yhtiökokous päätökseen - uusi omistaja selviämässä lähiaikoina

Ilves (kuvassa Michael Keränen) on suurien muutosten edessä. Kuva: Jukka Rautio / Europhoto
Ilves (kuvassa Michael Keränen) on suurien muutosten edessä. Kuva: Jukka Rautio / Europhoto

Ilves-Hockey Oy:n lokakuun lopussa keskeytetty yhtiökokous pidettiin loppuun maanantaina. Kokouksen asialistalla olivat omistusjärjestelyt ja uuden hallituksen valinta.

Yhtiökokouksen lopputulemana yhtiön uuden hallituksn muodostaa jatkossa yksin nykyinen pääomistaja Vincent Manngard, jonka varajäsenenä toimii asianajaja Markku Lehtola. Yhden miehen hallituksen on tarkoitus helpottaa tulevia omistusjärjestelyjä.

Uudesta omistajatahosta ei saatu vielä lisätietoja. Manngardin pitäisi seuran ilmoituksen mukaan luopua pääomistajuudestaan viiden viikon kuluessa, mutta neuvottelut seuran myynnistä ovat vielä kesken, ja mukana on yhä useampia ostajakandidaatteja.

Ilves myös saavutti Liigan asettaman takarajan seuran taloudellisen toimintakyvyn parantamisesta, ja sai oman pääomansa positiiviseksi vuoden loppuun mennessä. Uudenvuodenaattona seuran oma pääoma on 236 000 euroa.

Lisätietoja Ilveksen uusista omistajajärjestelyistä saadaan viimeistään 13. helmikuuta, kun seuran tiedotteen mukaan viimeistään järjestetään ylimääräinen yhtiökokous.