Ilveksen osakeanti jatkuu – minimitavoite eli 1,5 miljoonaa euroa nyt koossa

 

Ilves Hockey Oy:n uuden hallituksen uusi jäsen Jukka Hirsimäki astui helmikuussa median eteen kertomaan tulevaisuuden suunnitelmista. Kuva: Jukka Rautio/Europhoto

Ilves-Hockey Oy tiedotti tiistaina, että suunnattu osakeanti on nyt tuottanut minimitavoitteensa eli 300 000 osaketta, jotka on nyt merkitty.

Helmikuussa pidetyssä kokouksessa haluttiin myös laajentaa omistuspohjaa entisen pääomistajan Vincent Manngardin luovuottua koko omistusosuudestaan

– Olen tyytyväinen annin ensimmäisen vaiheen toteutumiseen. Yhtiö on jatkossa tilanteessa, jossa sillä ei ole yhtä yksittäistä pääomistajaa, vaan omistajuus jakautuu usealle eri taholle, kommentoi Ilves-Hockey Oy:n hallituksen puheenjohtaja Risto Jalo.

Uusia osakkeita annettiin merkittäväksi vähintään 300 000 ja enintään 600 000 kappaletta.

– Osakeanti jatkuu edelleen suunnatusti, ja seuraavan vaiheen tavoitteemme on saavuttaa 400 000 merkityn osakkeen raja. Kolmannessa vaiheessa kaikki halukkaat pääsevät mukaan, vaikkapa Share Ilves ry:n suunnittelemalla joukkorahoituskampanjalla. Anti jatkuu, jotta yhtiön taloudellista tilaa pystytään entisestään vakauttamaan, kertoo Jalo.

Ilves-Hockey Oy järjestää 3. huhtikuuta ylimääräisen yhtiökokouksen, jossa yhtiölle valitaan uusi hallitus. Tällä hetkellä kolmehenkiseen tilapäiseen hallitukseen kuuluvat Risto Jalo, Petri Hietanen ja Jukka Hirsimäki.

Vielä toistaiseksi ei ole julkistettu ennakkotietoja siitä, millaiseksi Ilveksen taloudellinen tulos tällä kaudella muodostuu.