Ilveksen itsenäisyyspäiväonnittelut Keräsen kasvoilla

 

Tampereen Ilves löi kaksi tärkeää asiaa nippuun. Perinteikäs tamperelaisseura onnitteli Twitterissä 99-vuotiasta Suomea ja julkaisi samalla hyökkääjä Michael Keräsen paluun Tampereelle.

Keräsen sopimus on loppukauden mittainen ja sisältää myös option sesongista 2017-18.

- Kerä täs moro. Hyvää itsenäisyyspäivää. Nähdään keskiviikkona hallilla, sanoo Keränen Ilveksen julkaisemalla videolla.

Keskiviikkona tamperelaiset kohtaavat Hakametsässä HIFK:n. Numeron 11 selkäänsä saava Keränen liittyy Ilveksen harjoitusryhmään tiistaina ja on kokoonpanossa heti keskiviikon liigapelissä.

KIekkoareena uutisoi jo reilu viikko sitten Keräsen paluusta Ilvekseen. Alkukaudella hän oli pelannut 25 KHL-ottelua Jokereissa. Uudenkarhea sponsoriauto taas ilmestyi Ilveksen toimiston pihaan maanantaina.

Michael Keräsen uusi kulkuväline ilmestyi Ilveksen toimiston pihaan maanantaina. Kuva: Juho Pekka Mikola

- Hyvillä fiiliksillä palaan Ilvekseen - täältä on hyviä muistoja. Täällä on aina hoidettu asiani hyvin, ja seurassa on hyvä pöhinä käynnissä. Pelaajistossa on ollut vaihtuvuutta, mutta muutamia vanhoja pelikavereitanikin joukkueesta löytyy. Tavoitteenani on saada oma pelini sille tasolle, jolla pystyn pelaamaan, ja auttaa joukkuetta pääsemään pudotuspeleihin, Keränen kertoo Ilveksen tiedotteessa.

Ilveksen päävalmentaja Karri Kivi on luonnollisesti tyytyväinen Keräsen paluusta Ilvekseen.

- Keränen on Ilveksen oma poika, joka tuo joukkueeseen luovuutta ja kokemusta maailmalta. Hän on monipuolinen pelaaja, kommentoi Kivi.

Juttua täydennetty 9.49 Ilveksen tiedotteen kommenteilla ja tiedolla sopimuksen kestosta.