Ilkka Heikkinen putosi TPS:n kokoonpanosta

Ilkka Heikkinen ei pelaa ainakaan lauantaina. Kuva: Jukka Rautio/Europhoto

TPS ei saa lauantain kotiotteluunsa puolustaja Ilkka Heikkistä. Seura tiedotti Twitterissä, että kovalaukauksinen raumalaispuolustaja on loukkaantunut.

Tarkemmin turkulaisseura ei Heikkisen vammaa valottanut vaan kertoi, että puolustajan tilannetta tarkastellaan päivä kerrallaan.

Heikkinen on TPS:n tehokkain puolustaja. Hän on pelannut tällä kaudella 11 ottelua ja kerännyt niissä tehopisteet 5+2=7. Heikkinen johtaa myös puolustajien maalipörssiä.

TPS:n kokoonpanosta puuttuvat loukkaantumisten vuoksi myös Ilari Filppula ja Eric Perrin. Lisäksi turkulaisseura tiedotti torstaina, että hyökkääjä Timi Lehtinen on leikkausta vaativan ylävartalovamman takia neljä kuukautta sivussa. Lehtinen on pelannut lainasopimuksella Mestistä TuTossa.

Turkulaisryhmän tuorein jäsen, Vancouver Canucksin NHL-leiriltä saapunut puolustaja Olli Juolevi ei pelaa vielä lauantaina.

– Tottakai uudessa joukkueessa täytyy totutella hetki, mutta täydessä pelikunnossa ollaan. Takana on rankat neljä viikkoa eli ainakin luistelukunto on täydessä tikissä, Juolevi kommentoi turkulaisseuran verkkosivujen haastattelussa.

TPS:n pakkiparit KalPaa vastaan ovat Martin Berger-Henrik Tallinder, Tarmo Reunanen-Elmeri Eronen ja Jani Forsström-Lucas Ekeståhl-Jonsson.

– Aika paljon olen aiemmin Tallinderin kanssa pelannut, mutta nykyään homma toimii hienosti kaikkien kanssa. Pidetään peli simppelinä vaan, niin hyvä tulee, Eronen arvioi TPS:n verkkosivuilla.