Huhtala kehui Tolvasta haastattelussa - "En minä näitä hänelle ääneen sano"

Jokerien nuorisotähti Eeli Tolvanen on huikeassa vedossa. Niin hurjassa, että joukkuekaveri Tommi Huhtala meni Torpedo-pelin jälkeen sanattomaksi.

– On siis... olen niin…hienoa nähdä tuollainen äijä samassa joukkueessa. Poikkeuksellinen kaveri. Sanotaan nyt tässä yhteydessä sitten hyviä asioita, mutta en minä näitä hänelle ääneen sano, Huhtala nauroi Jokerien tiedotteen mukaan.

– Välillä pitää täällä kopissa vähän kuittailla, kuten hyvään henkeen kuuluu. Hän on yksi veljistä täällä.

Tolvanen teki tiistaina tehot 1+1. Yhteensä hän on summannut saldon 10+8=18, joka riittää Jokerien sisäisen pistepörssin pikkipaikkaan.

Lisämaaleihinkin Tolvasella olisi tiistaina ollut mahdollisuuksia, mutta Torpedo-vahti Stanislav Galimov torjui erinomaisesti ja piti joukkueensa mukana pelissä.

– Kyllä voi sinne suuntaan sanoa, että hyvin meni. Minulla oli varmaan ainakin kolmeen maalin paikat, mutta itse hölmöilin enkä viimeistellyt sillä prosentilla, millä olisi pitänyt, Tolvanen harmitteli.

Sunnuntain Severstal-ottelussa Jokerit ei onnistunut ylivoimalla, vaikka saikin lukuisia ylivoimamahdollisuuksia.

– Nämä erikoistilanteet ovat niitä pieniä eroja. Hyvä, että saimme taas onnistumisia. Voi olla, että meidän kavereita jo vähän hermostutti, kun ei saatu Severstalia vastaan ylivoimamaaleja, Tolvanen arveli.

Jokerit pääsi pelaamaan tiistaina viidesti ylivoimalla, mutta otti itse vain yhden kaksiminuuttisen.

– Pidettiin aika hyvin mailat kiinni. Ne saivat paljon pyörityksiä, mutta aika paljon heidän pelinsä jäi sinne kulmiin. Sieltä ei maaleja tehdä, pelattiin se keskusta hyvin, Tolvanen selitti.