HPK pestasi yli 500 NHL-pelin pakkijärkäleen

HPK on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen NHL-konkari Shane O’Brienin kanssa. Sopimukseen sisältyy kahden viikon try-out-jakso.

O'Brien on urallaan pelannut 537 NHL-ottelua Anaheim Ducksin, Tampa Bay Lightningin, Vancouver Canucksin, Nashville Predatorsin, Colorado Avalanchen, Calgary Flamesin ja Florida Panthersin paidoissa. AHL-pelejä miehen vyöllä on 353.

Kyseessä on 33-vuotias, 191-senttinen ja 104-kiloinen kanadalaispuolustaja, joka ei kuluvalla kaudella ole pelannut vielä missään. Viime kaudella hän edusti AHL-joukkue San Diego Gullsia.

HPK Liiga Oy:n toimitusjohtaja Antti Toivanen kertoo seuran tiedotteessa, että O’Brien on täsmähaku hämeenlinnalaisten  joukkueeseen.

- Shane on juuri sellainen pelaaja, jota olemme talven ajan etsineet. Saimme hänestä hyvät ennakkotiedot ja odotamme luottavaisin mielin Shanea Hämeenlinnaan. Luotan siihen, että Shane luo läsnäolollaan työrauhan joukkueemme edetessä kohti kevättä, kommentoi Toivanen.

O’Brien liittyy HPK:n joukkueeseen kuluvan viikon aikana. HPK pelaa keskiviikkona ja lauantaina kotiottelut Lukkoa ja Ässiä vastaan ja torstaina vierasottelun Oulussa.