Eric Perrin toipuu aikataulussa

Pahassa loukkaantumissumassa tarpova TPS esiintyi keskiviikkona kotijäällään karun siipirikkoisella miehistöllä, sivussa oli toistakymmentä vakionimeä. Etenkin hyökkäyskalusto alkaa käydä huolestuttavan ohueksi, kun ykköskorin tähtien ohella kakkosrivistökin on poissa Dave Spinan (selkä), Tadas Kumeliauskaksen (päävamma) ja Ville-Vesa Vainolan (niska/päävamma) pudottua viime aikoina riveistä.

Kenties kipeimmin takaisin kaivattu nimi on tietysti hyökkäyksen ykköstykki Eric Perrin. Kanadalaiskonkari loukkasi polvensa kolmisen viikkoa sitten, eikä häntä kannata vielä toviin odotella takaisin jäälle. Hyväntuulinen Perrin kertoo kuitenkin toipumisen edistyneen ongelmitta.

– Mitään takapakkia ei ole tullut. Olen edelleen 6–8 viikon toipumisaikataulussa, mutta jalka tuntuu jo melko hyvältä, Perrin toteaa.

Hän myöntää, ettei joukkueen tilannetta ole helppoa seurata sivusta. TPS kärsi kolmannen perättäisen tappionsa rumin lukemin HIFK:lle. Perrin haluaisi auttaa joukkuetta, mutta polvivamman kuntoutuksessa ei ole oikoteitä, hoppuilu tuo ainoastaan riskejä.

– Olen päässyt jo mukavasti harjoittelemaan, pitämään kuntoa yllä. Tiedän, että jätkät kaipaavat minuakin takaisin, nyt on kuitenkin säilytettävä maltti. Se on vaikeaa, todella vaikeaa, Perrin naurahtaa.