Ässiltä uutisia - Kerälä palaa, Lammikko lähtee, Gratton jatkaa

Josh Gratton pelaa patapaidassa kauden loppuun. Kuva: Iiro Lehtonen.

Ovet käyvät Ässissä joka suuntaan. Antti Kerälä palaa patapaitaan, Juho Lammikko lähtee Pohjois-Amerikkaan, ja Josh Gratton ansaitsi koko kauden pestin.

Kerälä pelasi Ässissä viime kaudella, mutta on ollut alkukauden ilman sopimusta. Hän palaa Poriin yksivuotisella sopimuksella, johon sisältyy marraskuun loppuun asti ulottuva tryout.

Viime kaudella Kerälä pelasi Ässissä 52 ottelua tehoin 4+12 =16.

- Antti on meille erittäin tuttu pelaaja. Keskustelimme valmennuksen kanssa ja halusimme Antin meille takaisin. Hän tuo meille lisää kiekollisuutta ja vaihtoehtoja hyökkäykseen, Ässien urheilujohtaja Mika Toivola kommentoi seuran verkkosivuilla.

Nuori Juho Lammikko taas siirtyy loppukauden ajaksi Pohjois-Amerikan juniorisarjaan OHL:ään. Hän edustaa jatkossa Kingston Frontenacsia.

Samalla Ässät ja Lammikko tekivät pelaajasopimuksen kaudesta 2016-17.

- Juholla oli halu siirtyä samaan joukkueeseen, jossa hän pelasi viime kaudella. Hän koki siirron oman uransa kannalta parhaaksi vaihtoehdoksi emmekä halunneet seurana estää siirtoa, Toivola kertoi.

Kovaluinen kanadalaishyökkääjä Josh Gratton taas on ansainnut itselleen loppukauden sopimuksen. Hyökkääjän sopimukseen kuului syyskuun loppuun asti ulottuva tryout.

- Josh vakuutti valmennuksen otteillaan ja hän tuo joukkueeseen johtajuutta ja kamppailuvoimaa, Toivola totesi.