Ässillä sinikeltaisia vieraita Mikkelistä

Ässät ja Jukurit tarjoavat porilaiselle kiekkoyleisölle tänään vaihtelua kotisohvalla istumiselle ja Rion olympialähetyksille. Vahvasti uusiutunut porilaisjoukkue ja Jyrki Ahon johtama valmennusryhmä esiintyvät illalla ensi kertaa Isomäki Areenalla.

Ässät lähtee otteluun neljällä täydellä viisikolla. Jokaisessa kentällisessä on mukana tälle kaudelle uusia patahankintoja. Nimellisessä ykkösviisikossa hyökkää Antti Jaatinen, ja pakkiparina luutivat Niko Peltola (Sport) ja Juho Tommila (Lukko). Kakkoshyökkäysvitja koostuu kokonaan uusista kasvoista, kun TPS:n kautta Bluesistä Ässiin päätynyt Jussi Makkonen saa laidoilleen Ville Korhosen ja Charles Bertrandin.

Jukureiden paidassa puolestaan nähdään kaikkiaan kahdeksan ex-lukkolaista, ja valmennusryhmässä kaksi lisää eli Risto Dufva ja Ville Nieminen. Lukko-taustaisista pelaajista Joonas Kalliola on viihtynyt Mikkelissä pisimpään, seitsemän muuta ovat edustaneet raumalaisseuraa kahden viime kauden kuluessa. Ykkösviisikossa on kolme viime kauden lukkolaista: Turo Asplund, Jesper Piitulainen ja Miika Koivisto. Kentällisen täydentävät JYP-lähtöiset Topi Nättinen ja Valtteri Hietanen.

Ässien kotisivuillaan ilmoittama kokoonpano:

Antti Jaatinen–Matti Kuparinen–Niko Ojamäki
Niko Peltola–Juho Tommila

Ville Korhonen–Jussi Makkonen–Charles Bertrand
Mikko Vainonen–Jere Seppälä

Arttu Ruotsalainen–Antti Kerälä–Mikael Saha
Aleksi Mäkelä–Teemu Vuorisalo

Simon Suoranta–Juha Kiilholma–Matias Varttinen
Iiro Vehmanen–Valtteri Viljanen

Kasperi Nuto 13. hyökkääjä
Juuso Walli 9. puolustaja

Maalissa Ari Ahonen (Andreas Bernard)