Ässien ensi kauden joukkue viilausta vaille valmis

Ässien urheilujohtaja Jari Korpisalo on kasannut viime kuukausina patapaitojen ensi kauden joukkuetta kovalla intensiteetillä. Vuoden alussa Ässien palkkalistoille siirtynyt Korpisalo on tehnyt paljon töitä uusien hankintojen eteen, ja tällä hetkellä kaikki vaikuttaa hänen mukaansa hyvältä.

- Olemme aika mukavassa tilanteessa ensi kauden suhteen. Kokonaisuus on viilausta vaille valmis. Pelaajia tarkkailemme tietenkin edelleen, mutta määrällisesti emme tarvitse porukkaan enää montaakaan uutta nimeä, Korpisalo paljasti.

Ässien ensi kauden uusista vahvistuksista ei ole vielä kuultu seuran puolelta virallisia uutisia. Varmaa kuitenkin on, että vaihtuvuutta tulee aika paljon. Kaikki viittaa siihen, että joukkueen keski-ikä putoaa selvästi.

"Tavoitteenamme on kasata pelinopea ja hyväkuntoinen ryhmä"

- Tavoitteenamme on kasata pelinopea ja hyväkuntoinen ryhmä. Mukaan halutaan urheilullisia ja motivoituneita pelaajia. Rinki tulee olemaan kesällä aika laaja, kun mukana on junioreitakin harjoittelemassa. Syksyllä sitten katsotaan tilannetta uudelleen, Korpisalo totesi.

- Tulevien hankintojen suhteen emme sulje mitään vaihtoehtoa pois. Verkot ovat vesillä laajalti, ja yritämme löytää parhaan mahdollisen pelaajan meidän palapeliimme.

Ei ole täysin poissuljettua, että Ässät tekisi vielä jatkosopimuksen pelaajan kanssa, joka oli mukana jo viime kauden ryhmässä. Esimerkiksi yhdysvaltalaispuolustaja Troy Vancen tilannetta tarkkaillaan. Hän pelasi Porissa Dallas Starsin sopimuspelaajana.

- Vancen kanssa keskustelin kauden jälkeen, kuten kaikkien muidenkin pelaajien kanssa. Hän pelasi ensimmäisen kautensa Euroopassa, ja kehittyi pelaajana selvästi. Lisäksi hän viihtyi Porissa hyvin. Dallasin suuntaan yhteistyötä yritetään varmasti jatkaa, koska se on taloudellisesti meille erittäin hyvä systeemi. Tämä asia ratkeaa kuitenkin tarkemmin vasta syksyllä, Korpisalo pohti.