Ässävalmentajalta hauska vastaus lehdelle

Nimilappu vielä varmistukseksi. Kuvassa vasemmalla isä Mikael Kotkaniemi, oikealla poika Jesperi. Kuva: Jukka Rautio/Europhoto

Suomi-kiekossa alkaa olla nykyään niin paljon toisen – tai jopa kolmannen – polven kiekkoilijoita, että ei ole mikään ihme, jos juttuun lipsahtaa joskus väärä nimi.

Urheilulehden tämän viikon kansijutussa on otsikko "Mikael Kotkaniemi arvot kunnossa kohti NHL:ää". Otsikko herätti heti keskiviikkona runsaasti hymyjä, sillä Mikael Kotkaniemi on 48-vuotias Ässien apuvalmentaja, eli paikalla, jolta ei perinteisesti ole ponnistettu ison rahan kapeiden kaukaloiden valmennustehtäviin.

Urheilulehti oikaisikin nimivirheensä twitterissä kirjoittamalla, ettei 48-vuotias Mikael Kotkaniemi enää haaveile NHL-urasta. Pitäisi olla Jesperi.
 

Ässien päävalmentaja Jyrki Aho ei kuitenkaan malttanut olla heittämättä torstai-aamuna lisää vettä jo viilenneelle kiukaalle. Porilaisjoukkueen luotsi lähetti vastausviestin, jonka sävy oli keskiviikko-illan Kärpille kärsitystä tappiosta huolimatta humoristinen ja hyväntuulinen: