Ässät kiinnitti Jere Seppälän - "Noussut täällä sarjan parhaiden puolustajien joukkoon"

Jere Seppälä puolustaa ässäpaidassa myös ensi kaudella. Kuva: Jukka Rautio/Europhoto

Ässät avasi jatkosopimuspakettinsa kannen Andreas Bernardin jatkopahvilla, ja tiistaina esiin kaivettiin Jere Seppälän uusi diili.

Ensimmäistä talveaan patapakassa luutiva Seppälä on allekirjoittanut vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

- Seppälä tuli tänne ottamaan seuraavaa askelta urallaan ja hän on noussut täällä sarjan parhaiden puolustajien joukkoon, Ässien urheilujohtaja Jari Korpisalo kommentoi seuran tiedotteessa.

Seppälä vaihtoi Poriin Espoon Bluesin raunioilta. Kuluvalla kaudella hän on pelannut 29 liigapeliä ja nakuttanut niissä pisteet 5+8=13. Ne oikeuttavat puolustajien pistepörssin kahdeksanteen sijaan.

Seppälä, 23, on aiemmin pelannut yhdeksän, kolmen ja kymmenen pisteen liigakaudet.

- En epäröinyt yhtään, kun mahdollisuus jatkaa täällä tuli eteen. Olen tykännyt olla täällä. Ässillä on hyvä organisaatio ja hyvät kannattajat, Seppälä kehuu.

- Olen kehittynyt täällä ja saanut vastuuta ja uskon, että jatkossakin Ässät on paras seura kehitykseni kannalta. Puitteet ovat täällä huippuluokkaa. Pelaajien on tosi hyvä olla täällä ja sekin auttaa kehittymisessä eteenpäin.

Toisen nuoren lupauksensa Ässät on menettämässä. Ilta-Sanomat uutisoi maanantaina, että Jarno Kärki siirtymässä ensi kaudeksi Tampereen Tapparaan.