Ässät hakee yleisöä videolleen

Ässät sai viime kaudella paljon positiivista huomiota esittelyvideollaan. Tänään ässäkannattajilla on mahdollisuus kantaa kortensa kekoon ja olla vaikuttamassa, miltä alkavan kauden video näyttää. Porilaisseura kuvaa tämän kauden esittelyvideon perjantaina Kävelykadulla klo 18 alkaen.

Paikalla on koko joukkue, ja Ässät toivoo paikalle myös runsaasti kannattajia. Video näytetään kauden aikana mediakuutiolla ennen jokaista ottelua.

Onko tämän kauden video samantyyppinen kuin viime kauden vai oletteko lähteneet esimerkiksi Jukureiden linjoille tekemään pienoiselokuvaa brittivetoisen elokuvantekijöiden johdolla?

– Kyllä me menemme hyvin samalla linjalla. Saimme viime kauden videosta paljon hyvää palautetta, Ässien markkinointipäällikkö Jaakko Ruusunen kertoo.

"Yhteisöllisyys ja yhteisön kehittäminen ovat meidän markkinoinnissamme tärkeitä asioita."

– Jos nyt jotain muutamme, niin korostamme entisestään kannattajien osuutta. Meillä on kaksi kameraa, joilla kuvataan pelkästään kannattajia. Yhteisöllisyys ja tämän yhteisön kehittäminen ovat meidän markkinoinnissamme tärkeitä asioita ja haluamme nostaa niitä myös tämän videon muodossa esille.

Kuvausten reitti etenee Mikonkadun ja Yrjönkadun risteyksestä Eetunaukion suuntaan.

Onko käsikirjoituksessa rakennettu jollekin joukkueen jäsenelle iso rooli tai ruutu?

– Ei, menemme joukkueena samalla tyylillä kuin tähänkin asti. Tietysti jokaisella kannattajalla ja pelaajalla on nyt tilaisuus vapauttaa sisäinen taiteilijansa ja yllättää tai repäistä, Ruusunen hymähtää.

Lopputulosta pääsee todistamaan viikon päästä lauantaina, kun Ässät kohtaa tämän syksyn kotiavauksessaan Lukon.

– Jotain pieniä maistiaisia voi tulla tarjolle someen jo sitä ennen, mutta ensi-ilta on sitten 17. syyskuuta Lukko-pelin alussa.

Ennen videon ensi-iltaa ja kotipeliä Ässät pääsee – tai joutuu – osalliseksi seremonioita. Padan sarja-avaus on ensi viikon perjantaina Tampereella Tapparaa vastaan. Hakametsän kausi alkaa kirvesrintojen mestaruusviirin hilaamisella kattorakenteisiin.

Viime kauden esittelyvideo tuli YouTubeen tällä viikolla. Katsojamäärä oli vielä perjantaiaamupäivällä alle tuhat, mutta koko ajan kasvussa.