Ässäfanit ottivat Ilves-vahti Lehtosen heti silmätikukseen – Ilves-fanit vastasivat valoshow'lla

Tutun hallin käytävällä. Urallaan myös Ilveksen paitaa kantaneet Ville Korhonen (vas.) ja Niko Peltola valmistautuvat illan otteluun. Kuva: Jukka Rautio/Europhoto

"Seula. Ei silmiäkään kii! Lehtonen, Lehtonen, Lehtonen..."

Ässäkannattajien parikymmenpäinen ydinjoukko yritti ottaa heti yliotteen, kun joukkueet luistelivat Hakametsässä lämmittelyjäälle. Ilves-fanit eivät jääneet vastakkaisessa päädyssä tuppisuiksi, vaan vastasivat porilaistan pauhantaan.

Keskiviikkona Porissa vahvasti torjunut Ilves-vahti Antti Lehtonen ei näyttänyt olevan vieraskannattajien toivotuksista moksiskaan, ja laulu loppui muutenkin molemmilta leireiltä lyhyeen – vielä tässä vaiheessa iltaa. Omia äänijänteitä oli turha sen enempää käytttää, kun ämyreistä alkoi pauhata AC/DC ja muu kovaääninen virittelymusiikki. 

Parinkymmenen minuutin jäälämpöjen jälkeen kaukalo tyhjeni, ja katsomo alkoi täyttyä. Panokset ovat kaikkiin halliin jo ehtineiden ja sinne vielä suuntaavien tiedossa: kotivoitolla Ilves siirtää ottelusarjan ratkaisun lauantaiksi Poriin, tappiolla tamperelaisilla alkaa kesäloma.

Itse ottelun jäälletulo oli näyttävä. Ilves-fanit olivat ottaneet todesta kehotuksen kännyköiden valoshow'sta. Sadat lamput toivottivat kotijoukkueen tervetulleeksi kauden tärkeimpään otteluun.

 

Ilves-fanien tervetulotoivotukset olivat näyttävät.Molemmat joukkueet ilmoittivat otteluun prikulleen samat kokoonpanot kuin keskiviikon Porin kamppailuun.
 

Simon Suoranta (takana) ja Niko Peltola lämmittelivät illan otteluun kuntopyöräillen. Kuva: Jukka Rautio/Europhoto