Aho ei halua kommentoida Vehviläisen kärppä-kytköstä

Ilta-Sanomien verkkolehti uutisoi sunnuntai-iltana, että nuorten maailmanmestari vuosimaallia 2016, maalivahti Veini Vehviläinen kuuluu Kärppien uusiin hankintoihin. Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho ei tuoreeltaan syty kommentoimaan Veiniläisen mahdollista siirtoa.

– Näitä tipottain sieltä täältä tulevia siirtoasioita emme kommentoi millään tavalla. Tulemme ulos joskus pääsiäisen jälkeen. Silloin on tarkoitus julkistaa ensi kauden joukkue, Aho korostaa.

Pääsiäinen on kalentereissa kahden viikon päässä. On julkinen salaisuus, että seurat tekevät seuraavaa kautta koskevia pelaajasopimuksia jo hyvissä ajoin. Ensimmäiset nimet sopimuspapereihin saadaan jo ennen joulua.

Mikäli Vehviläisen ja Kärppien välinen sopimus pitää paikkaansa, Jussi Rynnäs saa rinnalleen kelpo kirittäjän. Vehviläinen on 20-vuotias maalivahti, joka on JYPin kasvatti. Tämä kausi ei mennyt aivan nappiin, sillä hänen vuokrattiin tammikuussa loppukaudeksi Vaasan Sportiin.

Vehviläisen lisäksi uutena kärppäpelaajana voitaneen esitellä Jukurien puolustaja Miika Koivisto, jolle on tiettävästi rustattu kaksivuotinen sopimus.

Vehviläisen tulo tarkoittaa käytännössä sitä, että kaksi kautta kakkosmaalivahtina toiminut Sami Aittokallio saa etsiä itselleen uuden seuran.

 

Edit klo 23.30. Sukunimi korjattu Vehviläiseksi.